Всички почивки / Еко почивка за двама в Жеравна

Изтекла
3990лв
Крайна цена
42лв
Цена
5%
Отстъпка
3 заявени ваучера
calendar 01.01 до 01.01

Еко почивка за двама в Жеравна

Нощувка за двама в с. Жеравна

Еко къща "Жеравна" типична жеравненска къща, паметник на културата и архитектурата, разположена на главната туристическа улица в центъра на селището - архитектурен резерват.
Тя е двуетажна, с типично разположение на помещенията и 300 - годишна история. След реставрацията и обособяването й като хотел, тя се превръща в уникално за страната съчетание от духа на миналото и лукса на настоящето.

Стаите за гости са 5 - една спалня, спалня плюс легло, две тройки и тройка - студио - всяка една издържана в стил, съчетаващ комфорта и лукса, с фолклора и автентичната самобитност.
Към всяка от стаите има самостоятелен санитарен възел, мини-бар, сейф за съхранение на ценности, телевизор със сателитна телевизия.
Всички стаи са с напълно запазен архитектурен стил, с ръчно изработени елементи и дърворезби. Гостите могат да ползват безплатен WiFi Интернет

Изберете вариант на офертата
Вариант 1:
Еднодневен пакет за двама
Цена: 42.00 лв. Отстъпка: 5% Спестявате: 2.10 лв.
възрастенвъзрастен 39.90лв
За да проверите за свободни места за желаните дати, резервирайте избрания от Вас вариант.
След като получите потвърждение на Вашата резервация по имейл, можете да извършите плащане на ваучера.
Включени допълнителни услуги в цената на офертата

ВАРИАНТ 1

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ ЗА ДВАМА: 42 лв. - 5 % = 39.90 лв.

  • Цената включва: нощувка ЗА ДВАМА, настанени в двойна стая
  • Офертата е валидна от 01.09.2014 г. до 15.10.2014 г.
  • Безплатно настаняване за деца до 4.99 г.
  • Настаняване на деца от 5 г. до 10 г. с 5 % намаление: 13 лв. - 5 % = 12.35 лв.
  • ЧЗВ
  • Повече за офертата
  • Коментари / Въпроси 0
Често задавани въроси

1. Как да направя резервация?
Изберете вариант на офертата, както и допълнителни опции към нея, ако има такива, след което попълнете данните за настаняване. Не е нужно да се обаждате за проверка за свободни места.

2. Как да разбера дали резервацията ми е потвърдена?
След завършване на резервационния процес, Вашата резервация е в процес на обработка. До 24 часа ще получите имейл с потвърждение за избраните дати за настаняване. Статусът на вашата регистрация, можете да следите и от своя профил в "Моите ваучери".

3. Какво следва след като се потвърди резервацията ми?
След като резервацията е потвърдена, ще получите имейл с информация за плащане. Когато плащането бъде извършено, резервацията се счита за окончателно потвърдена и ще получите своя ваучер по имейл.

4. Мога ли да анулирам резервацията си?
Анулирането на резервации става по описания начин в т.5 от Общите условия

5. Имам друг въпрос
Разгледайте страницата с често задавани въпроси или се свържете с нас

Къщата е двуетажна, с типично разположение на помещенията и 300 - годишна история. След реставрацията и обособяването й като хотел, тя се превръща в уникално за страната съчетание от духа на миналото и лукса на настоящето.

Стаите за гости са 5 - една спалня, спалня плюс легло, две тройки и тройка-студио - всяка една издържана в стил, съчетаващ комфорта и лукса, с фолклора и автентичната самобитност.
Към всяка от стаите има самостоятелен санитарен възел, мини-бар, сейф за съхранение на ценности, телевизор със сателитна телевизия.
Всички стаи са с напълно запазен архитектурен стил, с ръчно изработени елементи и дърворезби. Гостите могат да ползват безплатен WiFi Интернет
На първият етаж са две от стаите, сервизно помещение и обща жеравненска гостна стая с автентичен интериор, огнище с жив огън и голяма менсофа - отлично място за срещи, разговори и трапези.
На втория етаж са разположени три от петте стаи, огромна веранда с кафе - кът и открито лятно легло - менсофа.

Обслужването е 24 часово. Малката къща на персонала е разположена до голямата къща за гости, и е неин стилов двойник. На разположение на гостите е просторен терасовиден двор, решен фолклорно с предмети - уникати, характеризиращи епохата на Възраждането, традиционна жеравненска пещ, барбекю - кът, малък алпинеум и отворен кът за хранене и отмора. На разположение на гостите е оборудвана кухня, в която могат самостоятелно да приготвят храна без допълнително заплащане.

За свободното време - екскурзии до гр. Котел, древното село Катунище, местността "Синия вир" край с. Медвен, риболов на микроязовира в непосредствена близост до селото. Любителите на риболова могат да опитат късмета си за пъстърва на р. "Котленска", за костур и бяла риба на недалечното естествено езеро "Скала". Достъпни в рамките на един ден са и големите язовири "Тича" (75 км.) и "Камчия" (60 км.) в които може да се лови шаран, бяла риба, каракуда, бабушка, кефал, морунаш, сом, костур и други.
Гората е лесно достъпна, богата на растителни и животински видове, гъби и билки. Възможност за езда и пешеходни екскурзии по организирани еко - пътеки.

Самото селище предлага няколко механи, постоянна изложба в картинната галерия, експозиция на икони от ХVІ, ХVІІ и ХVІІІ век, поместена в сградата на църквата, представляваща сама по себе си архитектурен и културен паметник от европейско значение. Атрактивни туристически обекти са също къщите-музеи на Йордан Йовков, Сава Филаретов и Руси Чорбаджи. В последната се намира етнографската експозиция на музейния комплекс.

Жеравна е място, в което времето е спряло - калдъръмът още пази стъпките на дедите ни, а дървените къщи - патриархалния бит на късното средновековие. Тесните улички и големите вътрешни дворове, осеяни с цветя и чемшири, носят желан покой и тишина.

Няма коментари към тази оферта
Ако имате въпрос или коментар по офертата, можете да ги оставите от тук. На вашите въпроси отговарят екипът по подръжка на Резервация.bg, както и представители на Еко къща Жеравна. Ще получите автоматично e-mail известие при отговор на въпроса Ви.


Необходимо е да сте регистриран потребител, за да оставите коментар.


Изтекла
42лв
Цена
5%
Отстъпка
3990лв
Крайна цена
За контакти с Резервация.bg
Ако имате нужда от помощ за закупуването на ваучер, можете да ни пишете от формата за контакти или да се обадите на телефон
056-999-099
Най-ниска цена
намерили сте тази оферта на по-ниска цена?
Видео презентация
Ако имате затруднения с извършването на резервация, вижте видео презентацията
07.12 до 10.12
полупансион
35%
Отстъпка
59лв
на човек / ден
Ранни записвания! Една или две нощувки за двама със закуски и празнична вечеря
07.12 до 10.12
полупансион
30%
Отстъпка
45лв
на човек / ден
Една или две нощувки за двама със закуски и празнична вечеря
01.11 до 28.02
закуска
40%
Отстъпка
33лв
на човек / ден
Три, пет или седем нощувки за двама със закуски + ползване на сауна, фитнес и тенис на маса
23.12 до 26.12
полупансион
30%
Отстъпка
2833лв
на човек / ден
Три нощувки със семейството, закуски и вечери или закуски, обеди и вечери